nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

TAFISA vabi na izobraževanje CLC v Brašovu

12.04.2018
Mednarodna organizacija športa za vse (TAFISA) vabi vse zainteresirane, da se maja v romunskem Brašovu udeležijo mednarodno priznanega izobraževanja na področju športa za vse, t. i. Certified Leadership Course (CLC)....
TAFISA je s tem izobraževanjem začela leta 2007 in ga izvaja na letni ravni, eno izmed predavanj pa je lansko leto gostila tudi Ljubljana. Izobraževanja potekajo v angleškem jeziku, vodijo pa jih strokovnjaki TAFISA, ki udeležence skozi mednarodno perspektivo seznanijo o aktualnih temah in programih na področju športa za vse. Eden izmed ciljev je, da udeleženci s pridobljenim znanjem pripravijo načrt za soočanje z izzivi na tem področju v svoji družbi. Vsak udeleženec po opravljenem izobraževanju in izpitu prejme mednarodno priznani certifikat.
Tokratno predavanje bo potekalo med 16. in 21. majem v Brašovu v Romuniji, TAFISA pa bo prijave zbirala do najkasneje 16. aprila 2018. Cena izobraževanja je 320 evrov.
Vsi tisti, ki ste zainteresirani za udeležbo na izobraževanju v Brašovu, se lahko obrnete na Športno unijo Slovenije (elektronski naslov: patrik.perosa@sportna-unija.si ).
avtor: Aleš, ŠUS

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev