nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Posvet Olimpijskega komiteja Slovenijie v Portorožu

05.04.2018
Posvet s predstavniki občinskih športnih zvez, nacionalnih zvez športa za vse in članic Odprtega foruma športa za vse bo v Konferenčnem centru grad hotela Bernardin v Portorož potekal ta petek in soboto...
Osrednja tema letošnjega posveta je aktualna problematika in dileme, ki jih v šport na lokalni ravni prinašajo nekatera določila novega Zakona o športu (ZŠpo-1), s poudarkom na implementaciji zakona v lokalnih okoljih, kjer bodo predstavljeni tudi nekateri primeri iz prakse. V pogovoru z Bogadnom Gabrovcem, predsednikom Olimpijskega komiteja Slovenije-Združenja športnih zvez se bo organizator dotaknil tudi nekaterih drugih predlogov, pobud in mnenj krovne športne organizacije na področju zakonodajnih predpisov.
Novi Zakon v športu pa prinaša tudi nekaj novosti na področju usposabljanja strokovnih delavcev v športu, zato bo prvi del posveta namenjen programom usposabljanja na področju športne rekreacije in športa starejših, katerih nosilec, skladno z ZŠpo-1 je Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez.
avtor: Aleš, www.olympic.si

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev