nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Začetek kolesarske sezone

26.03.2018
Iz zimskih smo dobesedno skočili v pomladne temperature in če še niste, je zdaj čas, da s svojega kolesa obrišete prah, očistite in naoljite verigo, preverite učinkovitost delovanja menjalnika in zavor ter obnovite cestnoprometne predpise. Tako boste vsaj tehnično pripravljeni za prve kilometre in višinske metre v novi sezoni. V okolici Ljubljane je skoraj nešteto možnosti za krajše in daljše izlete, za pridnost in vztrajnost pa smo lahko tudi nagrajeni z dobrim počutjem, trdnejšim zdravjem, lahko pa celo s kakšno nagrado...
V Ljubljani se za kolajne potegujete v štirih akcijah, kjer na izbranih lokacijah na poteh okoli mesta, na bližnjih desetih vrhovih, po barjanskih poteh ali na vrhu klancev, ki vodijo na Mali Lipoglav, zbirate žige. Kartončke zanje brezplačno dobite v obeh mestnih Turističnih informacijskih centrih. Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Za klobaso se z zbiranjem žigov lahko nagradite na akcijah, ki jih pripravljajo na Pancah in v Lučah. Prve so dostopne iz smeri Zadvora, Grosupljega in Šmarja Sap, brezplačen kartonček ter žige pa prevzamete v okrepčevalnici Pance top. Do Luč nad Grosupljem se pripeljete iz smeri Radenskega polja, Višnje gore ali po dobrem makadamu iz Krke, kartončke pa brezplačno dobite v okrepčevalnici Pr Martinet.
Med najstarejše sezonske kolesarske akcije pri nas sodi serija vzponov na Mali Lipoglav, kjer žige zbirate za petnajst evrov, a ste zanje bogato nagrajeni, odžejani in siti. Kartončke prodajajo na Kmečkem turizmu Pr Jakopc na Malem Lipoglavu.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev