nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Fusbaliga dnevnih in mladinskih centrov v namiznem nogometu

08.03.2018
V začetku meseca aprila bo Društvo SPM pričelo z izvedbo projekta Fusbalige dnevnih in mladinskih centrov v namiznem nogometu…
Liga bo potekala do konca meseca junija z velikim finalom na igrišču Mladinskega doma Jarše. Namenjena je vsem organizacijami, ki se ukvarjajo z otroci in mladostniki in imajo potrebo oziroma željo po vključitvi otrok in mladostnikov v ligo. V primeru, da nimajo pogojev za vadbo se lahko obrnejo na organizatorja SPM. Vzporedno z FUSBALIGO, bodo potekale tudi dodatne družabne aktivnosti in sicer: Strelastika, Slack-line, Floorball, žongliranje, itd. Na samem zaključnem dogodku bodo na voljo tudi vse družabne aktivnosti, ki se bodo ob ligi dejansko izvajale. Dobrodošli so tudi predlogi za dodatne aktivnosti, ki bi lahko ob ligi potekale. Treningi in liga, bodo potekali v samih mladinskih in dnevnih centrih.
Za vse podrobnosti o organizaciji in izvedbi so dosegljivi na tel. številki 040 777 885 (Staš) oziroma lahko obiščete njihovo spletno stran ali pa pišete na elektronski naslov Društva SPM.
avtor: Boštjan/SPM

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev