nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Prvenstvo Ljubljane v kegljanju za ženske in moške – ekipno in posamično

05.03.2018
Nosilec programa Ljubljanske kegljaške rekreativne lige - Prvenstvo Ljubljane v kegljanju za ženske in moške, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana je Športna zveza Ljubljane…
Ekipa KK Gobar
Za nemoten potek in samo izvedbo tekmovanja že vrsto let skrbi Kegljaški klub Gobar, ki sicer od septembra do aprila sodeluje v rekreativni ligi, pod okriljem Območne tekmovalne kegljaške skupnosti Ljubljana – Ljubljanski kegljaški ligi.
Tekma KK Gobar-RTV Slovenija
KK Gobar Prvenstvo Ljubljane v kegljanju organizira v dveh delih, spomladanski in jesenski del. Tekmovanje je razpisano za moške in ženske ekipe ter posameznike-ce. Moška ekipa šteje šest članov, ženska pa štiri tekmovalke. Ekipa je lahko tudi mešana, vendar tekmuje v moški konkurenci.
Pravico nastopa imajo moške in ženske ekipe delovnih organizacij, osnovnih športnih organizacij in interesne skupine, katerih člani stanujejo ali so zaposleni na področju Mestne občine Ljubljana. Tekmovalci, ki nastopajo v I. in II. državni ligi nimajo pravice nastopa.
Prve tri ekipe ter najboljši trije posamezniki in posameznice prejmejo pokale, ki jih vsako leto, na prireditvi ŠPORTNIK LJUBLJANE podeljuje Mestna občina Ljubljana, v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane.
avtor: Boštjan/KK Gobar
foto: KK Gobar

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev