nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Strokovno usposabljanje za nove vaditelje športne rekreacije

26.02.2018
Pred dvema tednoma smo najavili zadnjo letošnjo možnost za pridobitev usposobljenosti za delo v športu, ki velja z novim športnim zakonom. Ker se je v predprijavi javilo dovolj kandidatov za izvedbo, Športna unija Slovenije objavlja razpis tečaja, ki bo v Ljubljani potekal med 23. marcem in 5. majem...
Vsebine bodo teoretične in praktične s področja metodike učenja in treniranja, poznavanja načel vadbe vzdržljivosti, moči in gibljivosti ter priprave, organizacije in izvedbe vadbenih programov. Tečaj obsega 121 ur predavanj in delavnic ter 15 ur vodenja vadbe, ki jo kandidati opravijo v društvih.
Kdor že ima pridobljeno 1. stopnjo usposabljanja s področja športne rekreacije, opravlja vsebine, ki se navezujejo na 2. stopnjo. Predavanja bodo ob koncu tednov (petek, sobota in nedelja). Po uspešno opravljenem izpitu kandidati pridobijo veljavno strokovno usposobljenost za delo v športu (2. stopnja po starem zakonu o športu). Cena usposabljanja znaša 350 EUR za kandidate, ki se tečaja udeležijo v celoti oziroma 250 EUR za kandidate, ki se udeležijo 2. stopnje.
Celoten razpis, pogoje in prijavnico dobite na www.sportna-unija.si, rok za prijavo in oddajo dokazil pa je 14.3.2018.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev