nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

3. krog Šolske judo lige in tekmovanje za Jukijev pokal

26.02.2018
V dvorani Športni center Triglav bo v soboto, 03.03.2018 potekal 3. krog Šolske judo lige ljubljanskih osnovnih šol in tekmovanje za Jukijev pokal…
V 3. krogu ljubljanske Šolske judo lige, ki bo potekala v dvorani Športni center Triglav se tudi tokrat pričakuje preko 700 osnovnošolcev iz ljubljanskih in okoliških osnovnih šol. Prvošolci bodo tekmovali v sumo borbah in spretnostnem poligonu, učenci drugih razredov se bodo pomerili v sumo vlečenje borbah, tretji razredi pa bodo tekmovali v borbah v parterju (ne-waza). Učenci drugih in tretjih razredov se bodo poleg borb preizkusili tudi v hitrostnem zavezovanju pasu.
Za Jukijev pokal se bodo potegovali učenci višjih razredov, ki bodo tekmovali po prilagojenih pravilih Judo zveze Slovenije v judo borbah-ekipno (tachi in ne-waza).
Tekmovalci se bodo tudi v 3., predzadnjem krogu potegovali za čim boljšo uvrstitev svoje osnovne šole. Več o pravilih 3. kroga Šolske judo lige in o Mali šoli juda si lahko preberete na spletni strani Male šole juda.
Tekmovanje se prične ob 08.00 uri in poteka do predvidoma 19.00 ure, vstop je prost, vljudno vabljeni!
avtor: Boštjan
foto: ŠD Mala šola juda

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev