nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Strokovno usposabljanje za vaditelje športne rekreacije

12.02.2018
Nov športni zakon natančneje opredeljuje izobrazbo in usposobljenosti, ki zagotavljajo strokovno delo v športu. Če ste po spletu okoliščin morda ostali brez take usposobljenosti, že letos in seveda v prihodnjih letih takega dela ne boste več mogli opravljati. Morda je tole za vas dobra novica...
Strokovno usposabljanje Vaditelj športne rekreacije vključuje teoretične in praktične vsebine s področja metodike učenja in treniranja, poznavanja načel vadbe vzdržljivosti, moči in gibljivosti ter priprave, organizacije in izvedbe vadbenih programov.
Usposabljanje obsega 123 ur teoretičnih in praktičnih vsebin ter 15 ur vodenja vadbe v društvu. Vsebine so deljene na splošne, ki potekajo v obliki predavanj in praktične, ki potekajo v obliki delavnic. Po uspešno opravljenem izpitu kandidati pridobijo veljavno strokovno usposobljenost za delo v športu (2. stopnja po starem zakonu o športu).
Kraj in potek izobraževanja
Usposabljanje se bo odvijalo v Ljubljani. Predviden termin izvedbe: 23.3. – 29.5.2018 Predavanja se bodo predvidoma odvijala ob koncu tedna (sobota, nedelja), deloma tudi med tednom popoldne.
Kotizacija
Cena usposabljanja znaša 350 EUR. Vključuje organizacijo in izvedbo tečaja in obvezno literaturo Osnove športne rekreacije. Usposabljanje bo izvedeno, v kolikor bo prijavljenih vsaj 25 kandidatov. Največje število sprejetih kandidatov je 40.
Prijave sprejemamo do vključno 16. februarja po e-pošti razgibajmo.ljubljano@gmail.com

!
Priponke VŠR Ljubljana_info.doc
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev