nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Jadralni klub Ljubljana vabi na tečaje in izobraževanja

29.01.2018
V sejni sobi Športnega centra Triglav bodo tudi v letu 2018 pod vodstvom Jadralnega kluba Ljubljana potekala različna izobraževanja in tečaji na področju navtike...
Jadralni klubu Ljubljana ima dolgoletno tradicijo v rekreacijskem, potovalnem in športnem jadranju. Tudi v letošnjem letu za vse ljubitelje navtike organizira različna predavanja, izobraževanja, tečaje, skratka vse kar morate vedeti za varno plovbo. Izobraževanja bodo tudi v letošnjem namenjena tako začetnikom kot nadaljevalcem. Predavanja, potopisi, pisni deli izpitov bodo potekali že na ustaljeni lokaciji, v sejni sobi Športnega centra Triglav na Vodovodni cesti 25 v Ljubljani. Praktični del bo potekal med vikendi v Piranu. Praktični del tečajev poteka na jadrnicah Elan 31 in Elan Express pod vodstvom izkušenih učiteljev jadranja ter trenerjev jadranja. Cilj izobraževanja je da tečajniki osvojijo znanja s področij jadranja, navigacije, pomorskih veščin, meteorologije, hidrodinamike, aerodinamike, motoro znanstva, sidranja in pomorskega prav.
Tečajniki lahko na tečajih pridobijo tudi mednarodno pooblastilo za voditelja čolna (npr. gumenjak, vodni skuter, jadrnica, motorni čoln, jahta) . S pomočjo profesorjev in krmarjev z dolgoletnimi izkušnjami na morju in v izobraževanju, boste osvajali nova pomorska znanja. Tečaji potekajo po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo.
Vse podrobnosti glede predavanj, tečajev in izobraževanj, ki jih v letu 2018 organizira Jadralni klub Ljubljana lahko preverite na njihovi spletni strani.
avtor: Boštjan
foto: Jadralni klub Ljubljana

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev