nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

13. januarja ste vabljeni na Športno zimo

08.01.2018
To soboto pa se bo zima za nekaj ur spet preselila v Ljubljano, tokrat le na Stritarjevo ulico, kjer bo od 10. do 14. ure potekala športna zabava...
Letošnja zima je na smučiščih radodarna s snegom, žal pa visoke temperature v nižinah niso preveč prijazne do zimskih športov na prostem. A športniki smo trmasti in kljub temu aktivni. V centru Ljubljane že imamo na voljo kar tri zunanja drsališča (i-Lucky Land na Emoniki, Ledeno fantazijo na Kongresnem trgu in Lumpi park v Tivoliju), poleg tega se najmlajši na mini smučišču na Novem trgu lahko preizkušajo v smučanju, skakalnica v Mostecu pa je, tudi s pomočjo umetnega snega, celotno sezono polno zasedena.
Smučarska zveza Slovenije bo iz Planice pripeljala nekaj tovornjakov snega in pripravila stometrsko tekaško progo (z možnostjo brezplačnega najema smuči, čevljev in palic ter svetovanjem trenerjev smučarskega teka), svetovni prvak Franci Petek pa bo spet postavil smučarsko skakalnico Mini Planica, kjer se običajno kolona malih skakalcev sploh ne zaključi.
Vabljeni!
avtor: Katarina, Žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev