nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Šega, Makovec in Šepec prejemniki priznanja za življensko delo

21.12.2017
Na prireditvi športnik Ljubljane podeljujemo vsako leto rtudi priznanja za življensko delo. letos so to priznanje prejeli Edvard Šega, Leopold Šepec in Matej Makovec.....
Edvard-Edo Šega je svoje življenje je zapisal športu, v raznih panogah in na raznih področjih dela. Je član Judo kluba Olimpije. Poznamo pa ga še kot organizatorja domačih in mednarodnih športnih tekmovanj. Je oče Šikijevega memoriala. Organiziral je tekmovanja, mitinge, memoriale, evropska prvenstva, tudi Evropsko prvenstvo Atletskih veteranov. Sodeloval je pri tekmovanjih v atletiki, dviganju uteži, Gimnastičnem prvenstvu, judo prvenstvu, turnirju NAGAOKA, pri tekmovanju Evropskih športnih iger dializnih in transplantiranih oseb, pri atletskih in smučarskih tekmovanjih za vrtce.
Leopold Šepec je vsestranski športni delavec v Športnem društvu Dravlje, v katerem je neprekinjeno delaven prek petdeset let. Bil je pobudnik za ustanovitev društva, sedaj je njegov predsednik. Vsako leto organizira zanimive poletne in zimske športne dejavnosti. Je osrednja športna osebnost, od katere sta odvisna kakovost in celotno športno življenje v Dravljah.
Matej Makovec je vsestranski športni delavec v Športno kulturnem društvu AAB Slovenija. Je požrtvovalen, poln zanosa in živi za društvo. Odlično organizira tudi najzahtevnejše teniške turnirje društva in poskrbi, da vse poteka brez pomanjkljivosti, od začetka do konca tekmovanj. Je vzor in navdih vsem članom, ki so mu hvaležni za vsestranski prispevek pri razvoju društva.
avtor: Aleš

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev