nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Izobraževanje: Trajnostno financiranje

11.12.2017
Na CNVOS bodo v četrtek, 14. 12., pripravili 3-urno delavnico, na kateri vam bodo predstavili temeljna načela trajnostnega financiranja, najbolj učinkovitega načina do večje finančne varnosti vaše organizacije…
Trajnostno financiranje je praktičen, sistematičen in inovativen pristop k dolgoročnemu zagotavljanju sredstev iz različnih virov. Usklajen je s potrebami in interesi posamezne organizacije. Z njegovo pomočjo si lahko in si boste zagotovili večjo finančno varnost, hkrati pa ohranili visok nivo samostojnosti.
Udeleženci boste na praktičnih primerih spoznali, kako raziskati potencialne vire na različnih področjih – od donacij, članarin in razpisov do javnih naročil in tržnih aktivnosti, naučili se boste, kako se odločiti, katere od njih je smiselno izkoristiti in katere morda opustiti. Da boste pri tem kar najbolj učinkoviti, vam bodo predstavili princip trajnostnega sonca, šestih korakov, s pomočjo katerih lahko vedno preverite, kje na poti k trajnostnemu financiranju ste in kako naprej.
Delavnico bo vodila Veronika Vodlan, projektna svetovalka na CNVOS, ki je v svojem dolgoletnem delu v nevladnih organizacijah pripravila in vodila številne projekte, financirane z različnih virov in s strani domačih, evropskih, ameriških in mednarodnih financerjev. Nevladnim organizacijam svetuje pri pridobivanju razpisnih, sponzorskih in donatorskih sredstev ter zanje izvaja izobraževanja.
TERMIN: 14. december 2017, 16:00–18:30

KRAJ: CNVOS, Povšetova 37, Ljubljana

TRAJANJE: 3 ure

VEČ INFORMACIJ IN: PRIJAVA

avtor: CNVOS, Vesna

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev