nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Redna vadba za socialno ogrožene skupine v Športnem centru Triglav

04.12.2017
V dvorani Športni center Triglav bo tudi v letu 2018 potekala redna vadba za socialno ogrožene skupine, ki jo izvaja Športna zveza Ljubljane skupaj s svojima članicama, društvoma SPM in Kralji ulice...
V dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25, se bo tudi v letu 2018 izvajala štirikrat tedensko redna vadba za socialno ogrožene skupine. Program vadbe za socialno ogrožene skupine sofinancira Fundacija za šport, izvaja pa ga Športna zveza Ljubljane skupaj v sodelovanju z Društvom za razvoj skupnostnih programov za mlade-SPM in z Društvom za pomoč in samopomoč brezdomcev, Kralji ulice. Obe društvi skrbita za socialno ogrožene skupine, katerim vadba je tudi namenjena. Program vadbe poteka pod strokovnim vodstvom obeh društev, za samo koordinacijo programa pa skrbi Športna zveza Ljubljane. Vadeči se v sklopu vadbe, ki je za vse brezplačna, udejstvujejo v različnih športnih panogah kot so: nogomet, košarka, odbojka, namizni tenis, seznanjajo pa se tudi z vsebino športnega potapljanja. Vadba je namenjena tako odraslim kot tudi mladostnikom. Z izvedbo programa želimo socialno ogroženim skupinam omogočiti lažjo dostopnost ukvarjanja s športom, ki jim je zaradi njihove finančne stiske otežena. Cilj programa je da se socialno ogrožene skupine na tak način lažje vključijo v družbo in da preko vadbe izboljšajo svoje psihofizično stanje, ki jim omogoča poleg zdravstvenih učinkov tudi lažje preživetje težkega obdobja, v katerem se nahajajo.
Vadba bo potekala skozi celo leto in sicer vsak ponedeljek, torek, četrtek in petek v popoldanskih urah. V kolikor bi želeli sodelovati pri vadbi nas lahko kontaktirate na 041 726 872 (Boštjan), ali pišete na elektronski naslov Športne zveze Ljubljane in posredovali vam bomo kontakt od vodje, ki je odgovoren za potek vadbe.
Dvorano Športni center Triglav kjer poteka vadba pa si lahko ogledate na ŠC Triglav.
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev