nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Okrogla miza o športu v Ljubljani

29.11.2017
Vabljeni na okroglo mizo Mladinskega sveta Ljubljane o športu v Ljubljani z naslovom "Hitreje, višje, močneje", ki bo v sredo, 6. decembra, ob 17 uri, v Hiši športa na Bregu...
Šport je čedalje bolj pomembna dejavnost, ki bogati življenje posameznika. So vse oblike fizične aktivnosti, ki prispevajo k telesni pripravljenosti, duševnemu zdravju ter družbeni interakciji. S svojimi pozitivnimi učinki in vzorniki motivira, vzgaja ter uči samodiscipline.
Ko si ogledamo rezultate športnikov skozi zadnja leta je očitno, da so ti cilji izpolnjeni. Vsako leto znova. Malokdo pa se vpraša kako športniki pridejo do takšnih rezultatov, kakšne so njihove možnosti za uspeh, s kakšnimi izzivi se srečujejo ter kakšen vpliv ima to na njihovo življenje.
Z odločevalci in strokovnjaki s področja športa v Ljubljani ter tudi poslušalci bomo v okviru strukturiranega dialoga poskušali predebatirati kakšne so možnosti za profesionalno ali rekreativno udejstvovanje za mlade v Ljubljani ter kakšen vpliv ima šport na zdravje oz. zdrav način življenja. Nekaj pozornosti bomo namenili tudi idejam in izzivom pri pripravi morebitne nove strategije razvoja športa v Ljubljani in vprašanju uspehov vrhunskih in profesionalnih športnikov ter izzivom, ki jih to področje odpira mladim.
Namen dogodka je promocija možnosti, ki jih nudi MOL oz. so na voljo mladim v Ljubljani, seznanitev z aktivnostmi in prizadevanji, ki na tem področju potekajo, ter spodbuda mladim, da se bolj športno angažirajo - predvsem v obdobju po končani osnovni in srednji šoli.
Vabljeni vsi, ki želite prisluhniti razpravi, izraziti svoje mnenje, postaviti vprašanja ali pa deliti svoje izkušnje. Več informacij o dogodku najdete na www.mslj.si.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev