nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Nevladniški dedek Mraz (še) čaka na vaše prijave

28.11.2017
Tudi letos se je dedek Mraz odločil, ker se je lani tako super in fino imel, da si bo z veseljem utrgal nekaj uric in obiskal otroke zaposlenih v nevladnih organizacijah...
Otroci ga bodo s svojimi starši, verjamemo, da z navdušenjem, pričakali 18. decembra ob 17. uri v Kinu Šiška v Ljubljani.

Dedku Mrazu smo, da se bo v predpraznični gneči lahko čim bolje organiziral, že poslali prvi seznam s 95 imeni (že prijavljenih) otrok, a pravi, da si silno želi, da ga v Kinu Šiška pričaka še več otrok. Na CNVOS bomo poskrbeli za prihod dedka Mraza, nakup daril in za kulturni program – letos bodo otroci skupaj z čarovnikom čarali in pričarali novoletno jelko.

Da pa si bo dedek Mraz še naprej lepo in dobro mislil o nas nevladnikih, prosimo vse zainteresirane organizacije, da se čim prej prijavijo in sporočijo število otrok, spol ter njihovo starost, saj bomo le tako lahko zagotovili primerna darila za prav vse otroke. Darila bodo za vse otroke enotna – prilagojena pa glede na starost in spol. Vsaka organizacija krije stroške daril za otroke svojih zaposlenih. Prispevek za darilo pa je 15 EUR.

Se vidimo 18. decembra v Kinu Šiška.

Ekipa CNVOS in dedek Mraz :)

avtor: CNVOS, Vesna

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev