nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Predpraznična uporaba galerije v Športnem centru Triglav

27.11.2017
Športni center Triglav nudi društvom, klubom in ostalim interesentom uporabo galerije/sejne sobe za predpraznična srečanja in druženja…
V dvorani Športni center Triglav lahko društva in klubi in ostali interesenti v mesecu decembru izkoristijo uporabo galerije za predpraznična srečanja in medsebojna druženja. Za pijačo poskrbijo v lokalu Športnega centra Triglav za katero se predhodno dogovorite. Hrano si uporabniki lahko po želji in lastnem okusu zagotovijo sami, lahko pa se predhodno dogovorijo z osebjem Športnega centra Triglav in vam poleg pijače postrežejo še z picami, ki jih imajo v ponudbi. Prostor ob takih srečanjih lahko sprejme do 40 udeležencev odvisno od postavitve miz in stolov. Klubi in društva, ki so člani Športne zveze Ljubljane in imajo v tekočem letu poravnano članarino, imajo uporabo galerije/sejne sobe brezplačno. Cena uporabe prostora za ostale uporabnike znaša 20,00 € na uro. DDV v znesku ni upoštevan. Vsako leto se vse več klubov in društev v predprazničnem času odloči za uporabo galerije z namenom srečanja in druženja, članov, sponzorjev, poslovnih partnerjev in ostalih podpornikov.
Informacije in povpraševanje za uporabo galerije/sejne sobe v dvorani Športni center Triglav lahko dobite od ponedeljka do petka med 08.00 in 14.00 uro na sami lokaciji na Vodovodni 25 ali na GSM 041 726 872, rezervacije pa potekajo preko elektronskih naslovov info@szlj.si ali bostjan.pungrcar@siol.net. Športne zveze Ljubljane ali Športni center Triglav.
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev