nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Začenja se Športna zima

21.11.2017
Letos zime v Ljubljani ni bilo potrebno dolgo čakati. (Vsaj jutranje) temperature so že pod lediščem, mali in veliki ljubitelji zimskih športov pa imajo že zdaj v mestu številne možnosti tudi za rekreacijo...
Ob koncu novembra s sejmom Snežinka zaključujemo letošnji del programa Razgibajmo Ljubljano in začenjamo novo. Brez zadržkov lahko trdimo, da bo tokratna Športna zima najpestrejša doslej.
V ledenih dvoranah v Tivoliju in Zalogu si lahko privoščite redno drsalno rekreacijo, bolj zagnani se lahko priključite vadbi hokeja. V Mostecu se lahko otroci in mladina pridružijo smučarskim skakalcem, proge za hojo in tek na smučeh pa bodo, ob zadostni količini naravnega snega, pripravljene v Stanežičah, Zadvoru, ob Koseškem bajerju in še kje. Alpski smučarji morajo smučarske strmine poiskati sicer v bližini Ljubljane, a najmlajši bodo imeli letos možnost spoznavanja s smučanjem tudi v mestu, saj bo od sredine decembra na Novem trgu postavljeno čisto pravo smučišče, kjer bo za otroke možno brezplačno smučanje. Poleg mini smučišča bo možno tudi drsanje v parku Zvezda in v pravi Ledeni deželi na prostoru bodoče Emonike, kjer bo poleg drsanja tudi poligon za hokej, curling, ledeni tobogan, zabavo bodo popestrile različne animacije in nastopi.
Z več možnostmi hkrati pa se boste na enem mestu lahko z zimsko ponudbo spoznali na dogodku ŠPORNA ZIMA - SVETOVNI DAN SNEGA. V soboto, 13. januarja 2018, bo med 9. in 13. uri potekal na Bregu, pred Hišo športa, kjer se bodo otroci lahko spustili po mini Planici, se sankali ali smučali, igrali hokej na ledu in skupaj s starši pa spoznali še vse druge možnosti za zimsko rekreacijo. Več o podrobnostih pa kmalu.
avtor: Katarina, Žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev