nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Brezplačna delavnica: Izboljšaj delovanje svoje organizacije

09.11.2017
CNVOS s Civil Society Development Foundation iz Romunije in mrežo ENNA iz Bruslja izvaja projekt Organizacijski razvoj organizacij, ki delajo z mladimi in za mlade…
V sklopu projekta bodo izvedli pet pilotnih delavnic na temo organizacijskega razvoja mladinskih organizacij. Udeleženci delavnic bodo preizkusili novo orodje, namenjeno organizacijskemu razvoju, pripravili načrt za izboljšanje delovanja svoje organizacije ter imeli možnost individualnega svetovanja s strani CNVOS.
V Ljubljani bo delavnica potekala: 20. in 21. novembra
Okvirni program:

Prvi dan – 10:00 do 17:00

Prvi dan bodo udeleženci spoznali osnove organizacijskega razvoja ter orodja in priročnik, ki so bili razviti v okviru projekta. Prek interaktivnih metod dela bodo razmišljali o svojih organizacijah in s pomočjo orodij v priročniku identificirali ključna področja, ki bi jim morali posvetiti več pozornosti in nadgraditi svoje delovanje.

Drugi dan – 10:00 do 13:00

Drugi dan bo namenjen praktičnemu načrtovanju potrebnih ukrepov, ki jih organizacije lahko izpeljejo v roku enega leta in tako izboljšajo svoje delovanje. Skupaj bomo pripravili individualne načrte dela, pri uresničitvi katerih bo organizacijam na voljo tudi mentorstvo CNVOS-a.

Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna. Od udeležencev se pričakuje aktivna udeležba na obeh dnevih. Število mest je omejeno (šteje čas prijave, zato pohitite s prijavami). Za odmore in prigrizke bo poskrbljeno. Točne lokacije in podrobnejši program bodo prijavljenim posredovane naknadno.
Več informacij: Veronika Vodlan, tel: 01 542 14 22 in veronika.vodlan@cnvos.si

Prijava: Izboljšaj delovanje svoje organizacije

avtor: CNVOS, Vesna

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev