nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

11. slovenski kongres prostovoljstva

08.11.2017
Slovenska filantropija, na mednarodni dan prostovoljstva, v Narodni galeriji v Ljubljani prireja kongres vseh prostovoljcev...
V Sloveniji, kljub zelo razširjenemu, celo množičnemu prostovoljskemu angažiranju in pomembnemu prispevku prostovoljcev k družbeni blaginji, društva še vedno ne morejo zagotoviti kakovostnega mentorstva prostovoljcem povsod, kjer je to potrebno. Za doseganje kakovosti prostovoljskega dela je pomembno zagotavljanje ustreznih pogojev, med katere sodi tudi strokovna podpora prostovoljcem. Za vzgojo otrok za solidarnost, za motiviranje mladih za prostovoljske aktivnosti, za socialno aktivacijo dolgotrajno brezposelnih, za povezovanje skupnosti... Kljub številnim oviram in dolgoletnem uničevanju prostovopravnim, je v prostovoljstvo oziroma prostovoljsko delo, vključen tudi šport.
Kongres prostovoljstva bo 5. decembra potekal od 9. ure v Narodni galeriji, prijavite pa se na http://www.filantropija.org/prijave/prijava-na-11-slovenski-kongres-prostovoljstva/" target="_blank">www.filantropija.org, in sicer najkasneje do 28. novembra 2017.
Dodatne informacije dobite na 01 430 12 88, www.prostovoljstvo.org
Priponke Vabilo_Kongres prostovoljstva.pdf
Preliminarni program.doc
avtor: Slovenska filantropija

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev