nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Bliža se konferenca SPORTO 2017

02.11.2017
Konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu bo letos potekala 16. in 17. novembra v Portorožu. SPORTO konferenca je vodilni dogodek o marketingu in sponzorstvih v športu v širši regiji....
Glavni namen konference je sodelovanje pri razvoju športno-poslovne industrije, pridobivanje novih strokovnih znanj ter izmenjava izkušenj, hkrati pa dogodek ponuja priložnost za poslovno mreženje. Konferenca na enem mestu združuje podjetja (sponzorje), lastnike pravic (klubi, zveze, organizatorji dogodkov), agencije, medije, vrhunske športnike, študente in vse ostale, ki jih zanimajo obravnavane tematike. Pod okriljem konference se podeljuje nagrade SPORTO Awards in SPORTO Brands. Prva izvedba konference je potekala leta 2004.
Kotizacija v višini 450 € + DDV vključuje dvodnevno udeležbo na konferenci, dostop do vseh predavanj, konferenčne materiale, dvakrat kosilo v restavraciji Hotela Slovenija, udeležbo na večerni SPORTO prireditvi z večerjo, vstop na SPORTO Party ter SPORTO magazin.
Cena kotizacije za študente, ki svoj status dokažejo s potrdilom o vpisu, znaša 100 € + DDV. (V ceno so vključeni vsi elementi redne kotizacije, razen večerne SPORTO prireditve z večerjo.) Zadnji dan za prijavo na konferenco SPORTO 2017 je torek, 14. november 2017. Več informacij o konferenci dobite na spletni strani www.sporto.si.
avtor: Aleš

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev