nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Evropski festival filma o športih na prostem

13.11.2017
Za ljubitelje avanturističnih in ekstremnih športov na prostem tudi letošnje leto prihaja v Slovenijo European Outdoor Film Tour 2017. Med 22. in 24. novembrom si boste letos najboljše kratke filme o športih na prostem ogledali v kinu Komuna...
V sklopu festivala bo na ogled sedem različnih filmov. Ice Call sledi smučarju prostega sloga, ki se poda na največji francoski ledenik. Drug Out prikaže odpravo Benjamina Sadda in James Trundleta, ki z drevaki raziskujeta skrivnostno Amazonijo. Into Twin Galaxies je film o odpravi na sever Grenlandije. Choices je portret plezalke Steph Davis, študentke prava, ki je pri dvajsetih pustila šolo ter sledila svojemu srcu v višave. The Attitude of Gratitude prikazuje nenavadno življenje  Simoneja Mora (zimskega plezalca) in Tamare Lungero (turne smučarke). Follow the Fraser je napeta zgodba o odkrivanju kanadske narave prek gorskega kolesarstva. Zadnji film Ushba pa nas bo popeljal na freeridersko avanturo po Kavkazu.
Program si v nemščini, angleščini, italijanščini, nizozemščini ali francoščini lahko preberete na www.eoft.eu. Če si organizator ni mogel privoščiti slovenske podstrani upamo, da bodo filmi pri nas vsaj podnaslovljeni v Slovenščini.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev