nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Lucky Luka zmrzuje Emoniko!

31.10.2017
Po številnih projektih v preteklih sezonah, Šola drsanja in rolanja Lucky Luka letos postavlja drsališče na višjo raven. V prihajajoči zimski sezoni pripravljajo največjo interaktivno ledeno deželo – i-Lucky Land...
i-Lucky Land bo prvi in edini tovrsten projekt v Sloveniji, ki obiskovalcem ne bo omogočal le zimskih aktivnostih, ampak interaktivno in idilično doživetje za vsakogar.
Preko 3.000 m² ledenih površin, veliko osrednje led-light drsališče, malo NHL hokejsko drsališče, ledene steze, ledeni tobogan, radar hitrosti, sodoben sistem vstopa in registracije na drsališče, gostinska ponudba, izposoja drsalk in pripomočkov, sejemska ponudba, bogat program na in ob ledu za obiskovalce, šole, vrtce, podjetja, društva, klube ter še mnogo drugega je nekaj, kar spremeni obisk in rekreacijo v nepozabno ponavljajoče doživetje, prostor za redno športno in družabno udejstvovanje.
i-Lucky Land bo odprt od sredine novembra, drsalo pa se bo vse do marca 2018. S čudovitim izgledom, ki ga bo v letošnji zimi ponujal center naše prestolnice, s svojim projektom, Lucky Luka na atraktivni lokaciji, predvsem s svojim bogatim programom dodaja pomembno luč, ki bo doprinesla k umestitvi Ljubljane na Evropski »ledeni« zemljevid.
i-Lucky Land je neprimerljiva platforma z nepozabnim doživetjem, zagotovljenim obiskom, hkrati pa tehnično pripravljenim sistemom, ki vašemu podjetju omogoči izpostavljenost, predvsem pa kvaliteten kontakt do vsakega obiskovalca. Zato imamo za vas že rezervirane najbolj atraktivne dogodke, najbolj obiskane programe, rezerviran datum vaše prednovoletne zabave in pripravljena izhodišča za zlatega partnerja.
Več o tem in o programu tam pa kmalu.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev