nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Poziv za predloge najzaslužnejših društvenih prostovoljcev

23.10.2017
Državni svet RS je objavil poziv za predloge najzaslužnejših prostovoljcev in prostovoljk v društvih...
Na spletnih straneh Državnega sveta RS je objavljen Javni poziv za predloge najzaslužnejših društvenih delavcev in delavk – prostovoljcev in prostovoljk za plakete Državnega sveta RS za leto 2017. Predsednik Državnega sveta Republike Slovenije bo namreč v znak počastitve 5. decembra, Mednarodnega dneva prostovoljstva, podelil plakete Državnega sveta najzaslužnejšim društvenim delavcem in delavkam – prostovoljcem in prostovoljkam z različnih področij delovanja. Slavnostna podelitev plaket Državnega sveta bo v torek, 5. decembra 2017, ob 11.00 uri, v dvorani Državnega sveta, Ljubljana, Šubičeva 4.
Predlog za podelitev plaket najzaslužnejšim prostovoljcem in prostovoljkam lahko podajo državne svetnice in državni svetniki, interesna skupina Državnega sveta ali organizacija civilne družbe, katere člani in članice delujejo na področju prostovoljnega dela. Zveze društev ali krovne organizacije lahko predložijo le en predlog, ki naj bo usklajen v sklopu zveze.
Dodatne informacije in kriterije za izbiro prejemnikov plaket boste našli v priloženem javnem pozivu.
Obrazec s predlogom za obravnavo (v prilogi) pošljite najkasneje do petka, 10. novembra, po pošti na naslov Državni svet Republike Slovenije, Šubičeva 4, 1000 Ljubljana, s pripisom PLAKETE DRŽAVNEGA SVETA, ali po elektronski pošti na ariana.debeljak@ds-rs.si.
Priponke Javni poziv_Plakete DS 2017.pdf
Pravilnik o priznanjih in plaketah_Državnega sveta RS.pdf
avtor: OKS

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev