nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Usposabljanje Kettlebell lifting inštruktorjev

18.10.2017
Kettlebelli niso samo uteži, s katerimi prodobite lepe in lepo oblikovane mišice, skladno postavo, gibljivejše sklepe..., ampak se z njimi zavidljivo izboljšata tudi kondicija in splošna fizična pripravljenost. A tole ni povabilo na vadbo, temveč najava usposabljanja za nove trenerje...
Uporabe pripomočkov, načrtovanje vadbe in šekaj se boste naučili na dvodnevmen usposabljanju s strani Gregorja Sobočana (z licenco "Master of Sports International Class, Master Coach").
Usposabljanje, ki bo 18. in 19. novembra potekalo v Kettlebells centru (Kopna pot 6, Ljubljana), je namenjeno vsem, ki bi v svoje vadbene programe želeli vključiti Kettlebelle ter z njihovo pravilno in učinkovito uporabo izboljšati splošno fizično pripravljenost vaših vadečih ter nadgraditi svoje znanje tudi s področja športa Kettlebell Liftinga.
Na usposabljanju se nam lahko pridružite tudi vsi tisti, ki ste se s Kettlebelli že spoznali, a bi radi svoje znanje glede njihove pravilne uporabe še poglobili in nadgardili ali zgolj obnovili!
Podrobnosti dobite na Facebooku.
avtor: Kettlebell Šport Zveza Slovenije

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev