nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Odštevamo dneve do Ljubljanskega maratona

24.10.2017
V Ljubljani že odštevamo zadnje dneve do 22. Ljubljanskega maratona, ki bo ta konec tedna na naše ceste in ulice privabil skoraj tridesettisoč tekačev in še dvakrat toliko gledalcev in navijačev. Preverite podrobnosti o številu udeležencev, zaporah cest, brezplačnih prevozih z mestnimi avtobusi in brezplačnem parkiranju ter ostale informacije o maratonu...
28. in 29. oktobra 2017 bo v Ljubljani potekal Volkswagen 22. Ljubljanski maraton, največja vsakoletna mednarodna športna prireditev v mestu. Tekači se lahko na start brezplačno pripeljejo z mestnimi avtobusi, brezplačno bo tudi parkiranje na P+R parkiriščih. V soboto, 28. oktobra, bodo na vrsti Lumpi tek za predšolske otroke, promocijski in šolski teki za osnovnošolce, šolski maraton za dijake ter FUN tek, v nedeljo pa sledijo še tek na 10 kilometrov ter polmaraton in maraton.
Tekači in njihovi spremljevalci se bodo lahko v središče Ljubljane brezplačno pripeljali z mestnimi avtobusi (ob predložitvi voucherja, štartne številke ali akreditacije), brezplačno bo tudi parkiranje na P+R parkiriščih Dolgi most, Barje in Stožice.
Zaradi maratona bodo v soboto in nedeljo, 28. in 29. oktobra, zaprte ceste, po katerih potekajo trase tekov, parkirni prostori na cestah, kjer bodo potekali sobotni teki, pa bodo zaprti že v petek. Seznam zapor cest najdete tukaj.
Zaradi maratona bo v soboto in nedeljo zaprta tudi garažna hiša Kongresni trg. V soboto uvoz in izvoz ne bosta mogoča od 10. do 18. ure, v nedeljo, pa od 7. do 16. ure.
Več navodil in informacij najdete na vw-ljubljanskimaraton.si.
avtor: žiga, MOL

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev