nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Strokovni posvet: Kaj je zdrav šport mladih

23.08.2017
Kaj lahko zdravniki, trenerji, športni pedagogi in starši naredimo za boljše zdravje mladih športnikov? Izveste na posvetu, ki bo 27. septembra potekal v Grand hotelu Union v Ljubljani...
Ministrstvo za zdravje in Fakulteta za šport vabita na strokovni posvet o športu za otroke in mladino. Strokovnjaki različnih profilov bodo pregledali izzive na področju prehrane in telesne dejavnosti mladih, ter skupaj začrtali smeri skupnega in usklajenega delovanja v prihodnje.
Strokovni posvet je del aktivnosti Nacionalnega programa o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje 2015-2025 Dober tek Slovenija, medresorskega programa, s katerim se želi izboljšati prehranjevalne in gibalne navade prebivalstva, in poteka v času Evropskega tedna športa, ki ima namen povezovati in združevati na evropski, nacionalni in lokalni ravni preko športa in telesne dejavnosti.
Rezervirajte si termin! Posvet bo 27. septembra v Grand Hotelu Union v Ljubljani. Prijava je mogoča do najkasneje 20. septembra oz. do zasedbe prostih mest na e-naslovu: posvet-sport.mz@gov.si. V povratni e-pošti navedite vaše podatke (ime, priimek, ustanova).
Posvet je brez kotizacije.
Priponke Program posveta.pdf
avtor: Marta Bon

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev