nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Okrogla miza o stanju športa v Ljubljani

10.08.2017
Teniško društvo Tivoli in Slovenske novice vas 18. avgusta 2017, ob 18. uri vabita v Hišo športa, Breg 2, na okroglo mizo o stanju športa v Ljubljani...
Tematski naslov okrogle mize je: "Ljubljana je bila, je in bo mesto športa", na njej pa bi radi sodelujoči Športni prijatelji Tivolija, ki so se združili v civilno pobudo, spregovorili o trenutnem stanju športa v Ljubljani in bodočih pričakovanjih na tem področju v luči relativno dobre infrastrukture, a istočasno v zadnjih letih nezavidljivih športnih dosežkov ljubljanskih ekip. Domači talenti nimajo možnosti za razvoj in kakovosten napredek v okviru teh ekip, zato se postavlja tudi vprašanje učinkovitosti, sicer dobre finančne podpore Mestne občine Ljubljana, ki ob relativno visokem finančnem vložku ne žanje pričakovanih rezultatov. Ljubljana trenutno nima izdelane strategije razvoja športa in na tem področju potrebuje korak naprej.
Na okroglo mizo so vabljeni predstavniki Mestne občine Ljubljana, Športne zveze Ljubljana, ljubljanskih klubov in predstavniki medijev ter drugih zainteresiranih javnosti.
avtor: Bojan Matevžič

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev