nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Delavnica za uspešnejšo predstavitev na Športni tržnici

10.08.2017
Ob vseh do sedaj izvedenih dogodkih Razgibajmo Ljubljano smo ugotovili, da se nekatera društva predstavijo odlično, nekatera pa bi se lahko veliko bolje, glede na svoj potencial ali pa kljub temu, da nimajo posebnih aktivnosti za obiskovalce. Zato smo se odločili, da pripravimo delavnico, ki bo društvom pomagala pri predstavitvi in promoviranju dejavnosti društva izven športnih objektov...
Delavnico Predstavitev na dogodku in oglaševanje dogodka , ki jo bosta vodili predstavnici podjetja Arov, katerih strokovna usposobljenost je marketing in odnosi z javnostjo, bomo izvedli v času od 21. do 25. 8. 2017. Posamezna delavnica bo trajala 4 ure, od 16h do 20h, v skupinah po največ 20 oseb. Delavnico bomo v omenjenem tednu izvedli štirikrat zapovrstjo zaradi omejenega števila članov skupine. Namenjena je društvom, ki so se prijavila na Teden športa 2017. Sodelovanje na delavnici je za društva zaželeno, zaradi načina dela in števila prijavljenih društev smo omejili prijave na 1 osebo na društvo. Točen razpored skupin bomo sporočili naslednji teden.
Vsebina delavnice:
 • kako, kdaj in kje oglaševati pred dogodkom glede na možnosti posameznega društva
 • kako napovedati in zagotoviti zanimanje za dogodek v javnost preko obstoječe lastne mreže
 • kako se efektivno predstaviti na dogodku (kako postaviti stojnico, zakaj vedno ne potrebujejo stojnice, kako pripraviti lastno predstavitev in kako sodelovati z drugimi, promo material na dogodkih, animacija na dogodkih, ...)
 • predstavitev lastne aktivnosti na Tednu športa (program, promocija, novinarska konferenca... )
 • predstavitev programa posameznih dni Tedna športa in skupna dokončna priprava programa v dogovoru z društvi
 • O podrobnostih delavnice boste prijavljene organizacije posebej obveščene.
  avtor: žiga

  KOMENTARJI

  uporabniško ime
  geslo
  zapomni si
  nov uporabnik

  Komentarji obiskovalcev