nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Športne igre mladih 2017 v karateju

15.06.2017
V nedeljo, 18.06.2017 bo v dvorani Športni center Triglav potekal že tradicionalni 23. Karate pokal osnovnih šol v sklopu Športnih iger Mladih za pokal Športne zveze Ljubljane...
Tekmovanje, ki ga pod okriljem članstva pri Športni zvezi Ljubljane izvaja Karate klub Olimpija se bo pričelo predvidoma od 10.00 uri in bo potekalo do 17.00 ure. Na tekmovanju se bo zvrstilo okoli 120 tekmovalcev iz ljubljanskih osnovnih šol. Tekmovalke in tekmovalci se bodo pomerili v različnih starostnih kategorijah od najmlajših malčic in malčkov do mlajših deklic in dečkov. Program Športnih iger mladih sofinancira Fundacija za šport.
Poleg osnovnošolcev se bodo v drugem delu tekmovanja pomerili tudi srednješolci in tekmovalci ljubljanskih karate klubov v kategoriji mlajši kadeti in kadeti. Letos se bodo pomerili tudi tekmovalci v kategorijo s posebnimi potrebami.
Tekmovalke in tekmovalci bodo tekmovali v večih različnih kategorija od borbenih kat do kat posamično, skupinske in posamične borbe, ... Najboljše ekipe bodo prejele pokal, najboljše in najboljši pa medalje. Tekmovalci bodo lahko tekmovanje izkoristili tudi kot predpripravo za končne izpite (KYU stopnje), ki bodo potekali pred poletjem.
Vstopnine ni zato vljudno vabljeni!
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev