nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Sodelujte pri pripravi nove strategije športa v Ljubljani

22.06.2017
Na Športni zvezi Ljubljane (ŠZL) že nekaj časa izvajamo aktivnosti v zvezi z izdelavo in pripravo nove strategije športa v MOL do leta 2023....
Na zadnji skupščini ŠZL je bilo dogovorjeno, da boste klubi in društva posredovali svoje predloge, kot posamezniki, ali klubi, veseli bomo pa tudi predlogov, ki jih boste pripravili skupaj kot celotna športna panoga, v kateri delujete.
Za izhodišče vaših predlogov lahko uporabite nekatere dokumente, ki bodo dostopni na www.szlj.si ali na spletni strani www.ljubljana.si (prejšnja Strategija, Zakon o športu, LPŠ,…). Zadnjo sprejeto startegijo si lahko pogledate tudi v priponki novičke.
Vljudno vas naprošamo, da nam svoje predloge posredujete na elektronski naslov strategija@szlj.si do konca meseca junija. Lahko nam jih posredujete tudi po navadni pošti na naslov Športna zveza Ljubljane, Vodovodna 25, Ljubljana ali nam jih v pisni obliki osebo dostavite v tajništvo ŠZL.
Delovna skupina, ki jo bomo oblikovali, bo vse predloge pregledala in pripravila izhodišča za izdelavo strategije. Ta vam bodo predstavljena na našem skupnem srečanju, na katerega boste povabljeni v začetku meseca oktobra.
Priponke Strategija šorta MOL 2008-2012.pdf
Predstavitev strategija 2008-2012.PDF
avtor: Aleš

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev