nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Ugodnosti članov Športne zveze Ljubljane

22.05.2017
Podjetje Športni center Triglav d.o.o. nudi članom Športne zveze Ljubljane v dvorani Športni center Triglav določene ugodnosti…
Članom Športne zveze Ljubljane nudimo v dvorani Športni center Triglav na Vodovodni cesti 25 brezplačno uporabo galerije/sejne sobe. Galerija/sejna soba je primerna za organizacijo različnih sestankov, srečanj, predavanj, društvenih letnih zborov… Na uporabo sta na voljo tudi velika tabla in TV/LCD na katerega lahko priklopite prenosni računalnik. Zaradi velikega zanimanja za njeno uporabo je potrebno galerijo rezervirati vnaprej. Rezervacije in informacije potekajo po elektronski pošti Boštjan Pungrčar.
Prednost članstva pri Športni zvezi Ljubljane je tudi, da imajo člani možnost ugodnega koriščenja dvorane za izvedbo različnih prireditev, tako športnih ali kulturnih. Dvorana je članom na voljo ob prostih vikendih zlasti v mesecih maj, junij, september in oktober. Na veljavni cenik vam za uporabo dvorane priznajo 50 % popust. Informacije o prostih terminih in pogojih uporabe dvorane lahko dobite po telefonu 041 726 872 ali pa nam pišite na: Boštjan Pungrčar.
Člani Športne zveze Ljubljane imajo v Športnem centru Triglav d.o.o. poleg zgoraj omenjenih ugodnosti še 25% popust pri nakup pokalov in medalj. Na vašo željo vam na medalje in ploščice zgravirajo tudi želeni tekst.
Dvorano, galerijo/sejno sobo, pokale in medalje si lahko ogledate na spletni strani Športnega centra Triglav ŠC Triglav.
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev