nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

15. ITF Taekwon-Do Ljubljana Open 2017

18.05.2017
V dvorani Športni center Triglav bo to soboto zopet vroče. Taekwon-do klub Škorpijon iz Ljubljane organizira v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane v soboto, 20.05.2017 tekmovanje v tradicionalnem taekwondo-ju (verzija ITF)…
Tekmovanje bo razdeljeno v dva dela, zjutraj se bodo pričele Športne igre mladih za pokal Športne zveze Ljubljane 2017 v taekwon-doju, ki jih pod okriljem Športne zveze Ljubljane izvaja Taekwon-do klub škorpijon. Tekmovanje je namenjeno taekwondoistom do 14. leta starosti. Program Športnih iger mladih za pokal Športne zveze Ljubljane 2017 sofinancira Fundacija za šport.
V drugem tekmovalnem delu dneva se bodo Mednarodnega odprtega turnirja udeležili tekmovalke in tekmovalci iz 7 držav. Med seboj se bodo pomerili, kadeti, mladinci, člani in veterani v borbah posamezno, v ekipnih borbah in formah. Tekmovalci slovenskih klubov bodo tekmovali še v kvalifikacijah za izbor reprezentantov. Tekmovanje bodo za priprave izkoristili tudi člani Taekwon-do klub Škorpijon, ki so člani slovenske reprezentance in bodo zastopali slovenske barve na prihajajočem se svetovnem prvenstvu v glavnem mestu Severne Koreje, Pjongjangu.
Tekmovanje se bo pričelo ob 09.00 uri, vstopnine ni zato ste na ogled tekmovanja vljudno vabljeni.
avtor: Boštjan/TKD Šlorpijon

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev