nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Kam na vadbo v novi sezoni?

07.06.2017
Program Razgibajmo Ljubljano ponuja brezplačno možnost najave programov športne, rekreativne in gibalne vadbe za male in velike športnike ter rekreativce. Kot je že tradicija, tudi v glasilu Ljubljana. Rok za vpis podatkov je 15. junij 2017...
Ob pojavljanju in razvoju novih medijev se njihovo spremljanje za marsikoga zdi že neobvladljivo. Razpršenost informacij govori o nujnosti združevanja in vzpostavitve močnih in zanesljivih vstopnih točk, ki bodo ponudnike in končne uporabnike usmerjali k cilju. In prav to počne Športna zveza Ljubljane, skupaj s partnerjema programa Razgibajmo Ljubljano (Zveza športnih društev Krim, Zveza športnih društev Slovan) ter sofinancerjema Mestno občino Ljubljana in Fundacijo za šport. Združuje, namreč. In hkrati daje možnost ponudnikom, da se brezplačno predstavijo Ljubljančanom preko 122.000 izvodov glasila Ljubljana, kar pomeni, da revijo z objavljenimi podatkih o vadbah dobi vsako ljubljansko gospodinjstvo.
A čeprav smo šele maja, se nam že malo mudi z zbiranjem. Najpomembnejši razlog je zgoden datum, ko je potrebno že oblikovano vsebino podatkov oddati v lektoriranje in pripravo na tisk - sredi poletja. Zato ne odlašajte in preverite že vpisane podatke, jih potrdite s spremembo sezone (večina vadb se zaključi s koncem junija, kar pomeni, da po tem datumu ne bodo vidne in tudi ne objavljene v glasilu!) ali pa jih vpišite na novo.
Večina lokacije izvajanja vadb že pozna, urnike pa določate tik pred sezono. A urniki nas ne zanimajo, zato predlagamo, da podatke čim prej vpišete v za to pripravljeno spletno aplikacijo, ki jo dobite na portalu www.rekreacija.si (dostop si uredite brezplačno).
Za objavo so potrebno vsaj naslednji podatki: naziv organizatorja, športna panoga, naziv vadbe, vadbena sezona, kraj vadbe, objekt izvajanja programa in naslov objekta, ciljna skupina (lahko jih je več) ter kontakti za informacije o programu (spletna stran vadbe, e-pošta vadbe, telefon, FB vadbe). Urniki niso pomembni!
Podatke preverite v aplikaciji, na spletni strani ali v priponki. Dopišite ali popravite jih do 15. junija 2017.
Informacije in pojasnila:
041 537 097 (Žiga Černe), info@rekreacija.si, naslov aplikacije za vnos podatkov: www.rekreacija.si, naslov obrazca za urejanje dostopa do aplikacije: http://www.rekreacija.si/nov_uporabnik.

Še to: članom Športne zveze Ljubljane, ki boste podatke vpisali neposredno v aplikacijo, ponujamo možnost brezplačne objave reklamne pasice na portalu www.rekreacija.si. Med ostalimi vpisanimi bomo 18. avgusta izžrebali deset vadbenih programov in jim tudi brezplačno odstopili reklamni prostor (reklamne pasice zagotovi organizator).

Priponke LJ_dopis vadba 2017_18.doc
glasilo-ljubljana-4-2016.pdf
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev