nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Prijavni rok za Ulično košarko je podaljšan do petka do 13. ure

25.05.2017
Na Športni zvezi Ljubljane izvajamo s svojimi partnerji projekt "Ulična košarka" že več kot dvajset let. S projektom bomo nadaljevali tudi v letošnjem letu...
V letošnjem letu bomo izvedli pet kvalifikacijskih turnirjev in finalnega. Prvi bo že 27. maja pred Centrom Interspar Vič, nasledji štirje bodo nato v mesecu juniju in sicer v Mariboru pred Europarkom, v Celju pred Citycentrom, v Postojni in še en v Ljubljani pred Cityparkom v BTC-ju. Finanlni turnir bo v soboto, 9. septembra na Kongresnem Trgu.
Glavni organizator turnirjev v ulični košarki je Športna zveza Ljubljana, izvajalec agencija Mopa d.o.o. Partnerja turnirja sta Športne zveza Celje in Športna zveza Postojna. Glavni sponzorji tekmovanja so: Europark Maribor, Citycenter Celje, Center Interspar Vič, Citypark Ljubljana in Hervis. Uradna žoga FIDA. Izvedbo tega projekta sofinancira tudi Fundacija za šport.
Podrobnejši razpis s prijavnico si lahko pogledate v priponki. Prijave za sobotni turnir na Viču smo podaljšali do petka do 13. ure.
Priponke Ulična košarka 2017 - razpis in prijavnica.pdf
avtor: Aleš

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev