nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Rekreativno prvenstvo Ljubljane v košarki

19.04.2017
V mesecu aprilu se lahko vsi ljubitelji rekreativne košarke prijavijo na Letno rekreacijsko ligo v košarki 2017. Pričetek tekmovanja je predvidoma 8. maja...
Športno društvo Fenomeni je v sodelovanju s Športno zvezo Ljubljane, v sklopu programa Razgibajmo Ljubljano, izdal razpis rekreativnega prvenstva Ljubljane v košarki, letna trim liga 2017. Program rekreativnega tekmovanja v letni košarkarski ligi sofinancira Mestna občina Ljubljana.
Tekmovanje poteka na rekreativni ravni zato se lahko na tekmovanje prijavijo ekipe delavnih in športnih organizacij in ostale interesne skupine. Tekmuje se v enotni kategoriji A-članska liga. V nobeni ekipi nimajo pravice nastopati igralci, ki igrajo v 1. SKL in 2. SKL. Tekmovanje bo potekalo na zunanjem košarkarskem igrišču Športno rekreacijskega centra Ježica, Savlje 6, Ljubljana.
Pisne prijave lahko do 03. maja po e-pošti pošljete vodji tekmovanja g. Narobe Gregorju, ki ga lahko za vse dodatne informacije tudi kontaktirate na tel; 031 616 253, ali pa mu pišete na naveden elektronski naslov. Lahko pa pišete tudi nam na Športno zvezo Ljubljane in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
V priponki si lahko podrobneje preberete razpis in propozicije tekmovanja, objavljamo pa tudi prijavnico.
Priponke Letna Trim liga 2017 - razpis.pdf
Letna Trim liga 2017 - propozicije.pdf
Letna Trim liga 2017 - prijavnica.pdf
avtor: Boštjan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev