nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Maraton Franja gre v tujino

19.04.2017
Prvi dogodek poimenovan Franja na kolesu »Franja on Wheels« se bo zgodil že konec aprila. Gre za enega od štirih dogodkov, ki jih organizirajo partnerske športne organizacije iz Avstrije, Italije, Slovaške in Hrvaške v sklopu evropskega projekta »My Sport is Franja, ki je sofinanciran tudi s strani programa Erasmus+ Sport...
Vsi dogodki imajo skupen slogan - Moje kolo, moja dediščina. Udeleženci bodo ob kolesarjenju tudi s pomočjo vodičev spoznavali kulturne znamenitosti in dediščino območja. Vsi partnerji so izrazili velik interes za organizacijo tovrstne prireditve saj tudi sami iščejo možnosti za večjo socialno vključenost prebivalcev in povezovanost športnih dejavnosti s kulturnimi in turističnimi programi za mlade in starejše.
Cilj vseh dogodkov je povezovanje kolesarjenja s kulturno dediščino in s tem tudi promocijo ideje Maratona Franja, družinsko-šolskega maratona in imena Franje v širšem evropskem prostoru. Z brezplačno udeležbo želijo organizatorji predvsem opogumiti mlade in ostale starostne skupine k redni športni aktivnosti, medsebojnemu spoštovanju in tako prispevati k večjemu pomenu redne vadbe in vključenosti posameznikov v športne dejavnosti.
Več preberite v priponki, mimogrede pa še tole: na letošnji Maraton Franja se najceneje lahko prijavite le še do 15. maja!
Priponke My sport is Franja na dogodkih v tujini.doc
avtor: Monika Povšič

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev