nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Prihaja Nacionalni teden prostovoljstva

19.04.2017
Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, vabi k soustvarjanju Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki bo letos potekal med 15. in 21. majem...
Namen prireditve je predstavitev delovanja prostovoljskih organizacij obiskovalcem, pridobivanje novih prostovoljcev in simpatizerjev, ob tem pa tudi zabava, prijetno druženje in mreženje med prostovoljci in organizacijami.
Veseli dan prostovoljstva naj bo zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre...) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Izkušnje prikazujejo, da z izvedbo zanimivih animacij organizacije pridobijo zaželeno pozornost, zato razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo in si vas zapomnijo. Pozornost obiskovalcev in prostovoljcev bo usmerjena v dogajanje na stojnicah in na trgu, enakovredno in povezovalno.
Ste zraven? Prijavite se tako, da izpolnite elektronsko prijavnico na naslovu www.filantropija.org, prijave bodo odprte do 8.5.2017.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev