nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Pravni in davčni vidiki prostovoljskega dela

12.04.2017
Center za podporo nevladnim organizacijam vabi na krajši seminar, na katerem vam bodo predstavili vse, kar morate vedeti o prostovoljskem delu v NVO. Izvedeli boste, kako postati t.i. prostovoljska organizacija, kakšne so omejitve prostovoljskega dela ter kako je z izplačevanjem stroškov prostovoljcem...
Za nevladne organizacije, katerih delovanje nemalokrat temelji prav na prostovoljstvu, je nujno poznavanje prostovoljskega dela, ki ga podrobneje ureja Zakon o prostovoljstvu. Zato so pripravili krajši seminar, na katerem bodo na enostaven in praktičen način predstavili vse, kar morate vedeti oziroma na kaj morate biti pozorni pri delu s prostovoljci.
Spregovorili bodo o omejitvah prostovoljskega dela, kot tudi o finančnih in davčnih vidikih izplačevanja stroškov prostovoljcem. Prav tako boste izvedeli, kako postati prostovoljska organizacija ter katere ugodnosti in obveznosti iz tega izhajajo. Predstavljene bodo tudi ključne novosti zadnje spremembe Zakona o prostovoljstvu (december 2015) in njegovih podzakonskih aktov (april 2016).
Seminar bo potekal 25. aprila, od 16.00 do 18.30 na CNVOS-u, Povšetova 37, Ljubljana. Rok prijave je 18. april, oziroma do zapolnitve prostih mest.
Informacije:
avtor: CNVOS

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev