nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Športna pomlad na otokih športa

09.04.2017
Program spodbujanja Ljubljančanov k rednim gibalnim, rekreativnim ali športnim dejavnostim Razgibajmo Ljubljano se nadaljuje. Tokrat malo drugače. Brez velikega "rompa in pompa", a konkretno - na objektih, ki so namenjeni rekreativcem...
Začnemo z 10. aprilom, do začetka poletja pa se boste tisti, ki želite tudi s pomočjo športa živeti bolj zdravo, lahko udeležili svetovalnih uric na trim stezah, trim otokih in zunanjih fitnes napravah.
Razen v primeru vadbe na trim stezah pa ne gre za vodeno skupinsko vadbo, pač pa za samostojen in celo individualen pristop do vsakega posameznika. Na po urniku določenih lokacijah bodo namreč prisotni športno strokovnjaki, ki vam bodo svetovali o uporabi naprav in načrtovanju vadbe. Sicer podobno, a vendarle malo drugače bo tudi pri vadbi na trim stezah, kjer sta določena ura in izhodišče, nato pa se zbrana skupina odpravi po poti, od naprave, do naprave.
Začeli bomo torej v ponedeljek, 10. aprila, najprej ob 17.30 pri brunarici v Zadvoru, od koder bo odhod na tamkajšnjo trim stezo, v torek, 11. aprila se bo svetovalna skupina postavila ob fitnes na Kunaverjevi, v sredo, 12. aprila pa ob zunanje fitnes naprave v parku na Kodeljevem. Lepo vabljeni!
Vse podrobnosti o urnikih in dogajanjih nqa otokih športa boste lahko spremljali na razgibajmo-ljubljano.blogspot.si.
Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
avtor: Katarina, Žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev