nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Brezplačna vadba gorskega in turnega kolesarjenja

17.04.2017
Šestnajst programov redne vadbe je letos na voljo tudi kolesarskim začetnikom, ki se želijo naučiti osnov gorskega in turnega kolesarjenja. Program koordinira konzorcij Razgibajkmo Ljubljano, izvajajo pa ga Kolesarsko društvo Rajd, Športno društvo Supersnurf ter Klub gorskih kolesarjev Volja...
Program je namenjen kolesarjem, ki želijo izboljšati svoje kolesarsko znanje v disciplini spust z gorskimi kolesi (downhill) ali disciplini enduro. Vključuje vadbo za izboljšanje splošne in specialne kondicijske priprave, vadbo za izboljšanje tehnike.
Vadba s KGK Volja
Edini ljubljanski turnokolesarski program se bo odvijal v terminu od 9. maja do sredine junija. Kolesarskim turam bodo dodali predavanja, povezana s turnim kolesarjenjem, vaje kolesarske tehnike, delavnico o navigaciji... Začnejo torej 9. maja ob 20. uri s predavanjem na galeriji Športnega ccentra Triglav (Vodovodna 25), nadaljujejo pa s turami v oklici Ljubljane in v Bike parku Ljubljana.

Informacije: www.kgkvolja.si, info@kgkvolja.si, 041 424 868.

Vadba s KD Rajd
Vodeni gorskokolesarski izleti z delavnicami, ki jih bo pripravil Žiga Pandur in bodo usmerjene izključno v tehniko vožnje. Pripravili bodo še animacije z gosti – šestkrat v letu bodo delavnice gostili Tanja Žakelj, njen trener Samo Rauter in njen tehnični trener Urban Ferenčak, na tematiko fizičnih in tehničnih priprav kolesarjev. Celoten koledar aktivnosti je objavljen na spletni strani društva.

Informacije: www.rajdsports.com, info@kd-rajd.si

Vadba s ŠD Supersnurf
Brezplačna vadba »Snurf Fura«. Vsaka vadba bo vsebovala nekaj osnov gorskega kolesarstva ter vodeno turo v okolici Ljubljane. V okviru ture se izobražuje na temo tehnike in varnosti vožnje, vzdrževanja opreme, varstva okolja ter spoštovanja drugih skupin uporabnikov naravnega prostora. Enkrat mesečno organiziramo tudi turo z izhodiščem izven Ljubljane.

Termin izvedbe: ob sredah v popoldanskem času. Vadba traja 3 ure.
1. Termin: 10 brezplačnih obiskov v razponu od aprila do junija
2. Termin: 10 brezplačnih obiskov v razponu od julija do septembra

Lokacija: center Ljubljane, po dogovoru v naravi v okolici Ljubljane

Informacije: www.supersnurf.si, mitja@supersnurf.si

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev