nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Brezplačna vadba športnega plezanja

01.08.2017
Vse bolj priljubljeno športno plezanje v dvoranah in na naravnih plezališčih, v Ljubljani dopolnjujemo s štirimi vadbenimi programi, ki jih ob koordinaciji konzorcija Razgibajmo Ljubljano, izvajata Planinsko društvo Rašica in Športno društvo Supersnurf. Kot vsi ostali vadbeni programi, tudi tu vadnine ne bodo zaračunavali...
Plezalni tečaji so namenjen vsem, ki želite spoznati varno plezanje na umetnih stenah. Naučili se boste osnov plezanja in varovanja z varovanjem od zgoraj.
Vadba s PD Rašica
Začetni tečaj športnega plezanja za odrasle začenjajo 10. aprila in bo trajal trideset ur, to je do začetka junija. Potekal bo ob ponedeljkih med 17:30 in 19. uro na Osnovni šoli Šentvid, Prušnikova 98. Potrebna oprema: običajna oprema za športno vadbo v telovadnici (plezalniki ali cisti šp. copati).

Informacije: jernej.luksa@gmail.co, 041 984 252

Vadba s ŠD Supersnurf
Brezplačna vadba »Snurf Frika« - plezalna pokušina za začetnike. Vadba bo potekala 2 x tedensko, 6 obiskov po 4 polne ure.
1. Termin: maj, lokacija bo urejeno plezališče v naravi v okolici Ljubljane in širše po potrebi (npr. Turnc pod Šmarno goro). Zaželeno je, da osebno opremo udeleženci zagotovijo sami (plezalni pas, plezalniki, vrečka za magnezij, čelada). V kolikor te opreme, ne bodo imeli bo ŠD Supersnurf ob predhodnem dogovoru organiziral izposojo ustrezne opreme. ŠD Supersnurf bo zagotovil tudi vso ostalo potrebno opremo, in sicer vrv, sisteme in pripomočke za varovanje.
2. Termin: 6 brezplačnih obiskov v juniju
3. Termin: 6 brezplačnih obiskov v avgustu/septembru
Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev