nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Medvode v gibanju

15.03.2017
Z novim festivalskim projektom želijo v Medvodah povečati ponudbo množičnih športno rekreativnih prireditev na tem področju...
Festival bo združeval množične prireditve z velikim deležem prostovoljnega dela (preko 150 prostovoljcev) in velikim številom udeležencev (pričakovanih preko 1500 obiskovalcev). Ključna prednost festivala bo multikulturna ponudba v centru občine in dan kasneje v njeni okolici, ki bo zadovoljila še tako široko paleto okusov obiskovalcev različnih starosti.
Središče dogajanja bo v centru Medvod, kjer bo zapora cest v dolžini 600m, izvajale pa se bodo aktivnosti kot so kolesarska dirka, rolkanje, skike, ulični tek za otroke, državno prvenstvo invalidov na vozičkih, teniški in prostometni turnir, plesne delavnice… Osrednja prireditev pa bo 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU, s katerim želimo povezati kraje v občini, saj bo proga potekala po različnih krajevnih skupnostih, kjer se bomo povezali z lokalnimi društvi, ki bodo sodelovala pri organizaciji.
Aktivnosti pričakujte med 1. in 4. junijem. Društva in ostali ponudniki športnih ter gibalnih programov imajo še čas, da se pridružijo, za obiskovalce pa je ogrodje programa že dosegljivo na www.festivalmedvode.si.
avtor: ŠZ medvode

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev