nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Les mills - v živo

08.03.2017
Svetovna turneja največjih fitnes festivalov, Les Mills LIVE 2017, se bo letos odvijala v dvajsetih izbranih državah sveta in svoj prvenec doživela tudi v Ljubljani, 18. marca. Celodnevni dogodek se bo odvijal v Festivalni dvorani na Vilharjevi ulici 11...
Les Mills Live je namenjen vsem, ki ljubijo telesno aktivnost. Kakršnokoli. Namenjen je tistim, ki radi živijo polno življenje, se zavedajo pomena aktivnost za svoje zdravje in o tem pogosto ozaveščajo tudi druge. Poleg tistim, ki fit življenjski stil že živijo, pa je Les Mills LIVE namenjen tudi posameznikom, ki si želijo postati in ostati fit.
Dogodek bo postregel s pestrim naborom Les Mills skupinskih treningov. Skupaj bomo dvigovali uteži na Body Pumpu, prehodili več tisoč stopnic na zabavnem Body stepu, odplesali svoje sanje na Body jamu ali sprostili svojo napetost na borbenem Body combatu. Višek evforične energije bomo doživeli na Body attacku, na GRITU pa bomo lahko preverili meje svoje fizične pripravljenosti. Za piko na i pa bomo umirili svojega duha na treningu Body balance. Lahko torej rečemo, da se prav za vsakega posameznika najde primeren trening. Naši trenerji, soj reflektorjev in udarni biti trendovske glasbe pa bodo poskrbeli, da bomo z dogodka odšli polni navdušenja in z željo po še!
Podrobnosti preberite na live.lesmills.si.
avtor: žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev