nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

V ŠD Narodni dom že razmišljajo o poletju 2017

10.03.2017
Le nekaj kilometrov od istrskega narodnega parka Kamenjak, ki ima ene najlepših plaž jadranskega morja in 40 metrov od najbližje plaže, že več kot 60 let tabor Narodnega doma ponuja sproščeno kombinacijo šotorjenja v naravi, polnega penziona, športnih in drugih aktivnosti ter sproščanja v dobri družbi vrstnikov in družinskih članov.....
Tabor se nahaja znotraj AC Tašalera in je povsem ločen od avtokampa. Razteza se na 20.000 m2 in je v lasti in upravljanju ŠD Narodni dom. Sestavljajo ga bivalni in zidani del tabora. Poleg tega je del tabora tudi balinišče, asvaltirano igrišče za odbojko in košarko ter del plaže, na kateri je vsako leto nekaj metrov od obale postavljen splav. Pri vhodu v tabor je tudi parkirišče za avtomobile. Znotraj tabora velja taborni red, ki ga predpisuje taborni odbor društva in ga morajo upoštevati vsi taboreči.
Taborjenje v taboru ŠD Narodni dom poteka 9 tednov od konca junija do zadnje tretjine avgusta in se deli na pet skupin oz. terminov. Do 15. maja je možen samo vpis za celo skupino. V primeru, da do takrat skupina ne bo polno zasedena, bomo sprejemali tudi prijave za krajše obdobje. V posamezni taborni skupini lahko tabori največ 180 oseb. V 1. 2. in 5. skupini organiziramo tudi taborjenje za otroke brez spremstva staršev in pod vodstvom naši vodnikov – otroci v vrstah.
Podrobnejše informacije o taboru dobite na spletni povezavi PREMANTURA 2017
avtor: Aleš, ŠD Narodni dom

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev