nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Zimska liga za mlajše selekcije se zaključuje.

02.03.2017
V Športnem centru Triglav se od meseca novembra do meseca aprila odvija, zdaj že tradicionalna, Zimska liga v dvoranskem nogometu. V letošnjem letu tekmujejo v petih starostnih skupinah: dečki U-8, U-9, U-10, U-11 in člani…
Pri mlajših selekcijah nas ločita samo še dva tekmovalna vikenda do zaključnih turnirjev, kjer bomo dobili prvake Zimske lige za pokal Športne zveze Ljubljane. Nagrade se bodo podeljevale za zmagovalce rednega dela (štiri najboljše ekipe), prav tako bodo ekipe dobile nagrade na zaključnih turnirjih (prve štiri uvrščene ekipe).

Pri naših najmlajših, selekciji U-8, bomo zmagovalca rednega dela dobili šele v nedeljo. Za prvo mesto se bojujeta NK Olimpija Beli in NK Domžale 1. V manjši prednosti so zmajčki, ki vodijo za dve točki pred Domžalčani, ki imajo tekmo manj.

V selekciji U-9 skupaj tekmuje 20 ekip, ki so razdeljene v dve skupini po 10 ekip. V skupini A trenutno vodi ekipa NK Olimpija BELI, v skupini B pa NK Domžale RUMENI, ki so še brez poraza. V obeh skupinah pa lahko pričakujemo v zadnjem krogu srdit boj za ostala mesta, ki vodijo na zaključni turnir (prve štiri ekipe po rednem delu).
V Selekciji U-10, kjer tekmuje 20 ekip, so prav tako razdeljene v skupini po 10 ekip. V skupini A so si prvo mesto že zagotovili fantje NK Olimpija ČRNI, ki še ne poznajo poraza. Trenutno vodilna ekipa skupine B, NK Bravo ORANŽNI, se bo morala v zadnjih dveh tekmovalnih krogih zelo potruditi, če bodo želeli zadržati trenutno prvo mesto, kajti od prvega do četrtega mesta ločijo le tri točke. Na zaključni turnir vodijo prva štiri mesta iz obeh skupin.
Pri naši najstarejši selekciji U-11, kjer tekmuje 12 ekip, si je prvo mesto že zagotovila ekipa NK Olimpija ZELENI. Pričakujemo pa velik boj za ostala mesta za nagrade, kajti med drugo uvrščenim in sedmo uvrščenim ločijo le štiri točke.

Zaključni turnirji za vse selekcije se bodo odvijali v soboto, 18. in nedeljo, 19. marca v Športnem centru Triglav. Zato vljudno vabljeni vsi, ki bi želeli videti naše male nogometne nadobudneže. Vstop je prost.

avtor: Klemen

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev