nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC

Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Spomladanski tekaški tabor

28.02.2017
Akademsko atletsko društvo Slovan, v sodelovanju z Aktivni.si, spet vabi na izjemen in nepozaben tekaški konec tedna v prvi polovici aprila. Preživeli ga boste lahko v prelepem naravnem okolju in v družbi vrhunskih strokovnjakov in trenerjev...
Vsebine tabora so izbrane in naravnane tako, da boste izvedeli čim več o varni in učinkoviti tekaški vadbi in o potrebnih ravnanjih, da bo vaša športna vadba pripomogla h kakovostnejšemu življenju, hkrati pa se boste srečali z zanimivimi izzivi, ki bodo obogatili vaše tekaško doživetje.
Tekaški tabor je odlična priložnost za tekače začetnike, ki bi se želeli pod strokovnim vodstvom podati v svet vzdržljivosti. Z napredno vadbo, izmenjavo znanj in dodatnimi nasveti, je tabor odlična priložnost za napredovanje izkušenih tekačev.
Gost bo Miran Stanovnik, ki nas bo popeljal v svet Reli Dakarja. Predavanja dr. Branka Škofa so vedno zanimiva in poučna, na delavnicah pa boste spoznali še umetnost Taijiquana in osnov nordijske hoje. Da ne boste samo tekli, pripeljite s seboj kolo.
Tabor bo potekal v Rovinju (bivanje v hotelu Eden****) od petka, 7. do nedelje 9. aprila, več pa preberite na www.tek.si, kjer najdete tudi prijavnico.
avtor: aad slovan

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev