nov uporabnik

ŠZL ŠPORTNIKI ŠPORTNE ORGANIZACIJE ARHIV NOVIC
Športna zveza Ljubljane
Vodovodna cesta 25
1000 Ljubljana
Tel: 01 434 72 92
Fax: 01 232 39 56
info@szlj.si
http://www.szlj.si

Nov rekreativni program: brezplačna vadba na otokih športa

28.02.2017
Mestna občina Ljubljana je v letošnjem razpisu za sofinanciranje programov športa razpisala tudi program vadbe na mestnih trim stezah in otokih ter zunanjih fitnes napravah, namenjen predvsem premalo gibalno dejavnim Ljubljančanom in Ljubljančankam. Z vadbo bomo začeli aprila, za začetek pa k sodelovanju vabimo zainteresirane izvajalce...
Konzorcij Razgibajmo Ljubljano, v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana pripravlja predstavitve možnosti, ki jih ponujajo zunanje naprave in površine, namenjene predvsem rekreativni vadbi. K sodelovanju pri izvajanju vadbe na ljubljanskih otokih športa vabimo klube in društva ter zasebne ponudnike, ki imajo strokovni kader z ustrezno izobrazbo ali usposobljenostjo.
Prijavo pošljite po e-pošti razgibajmoljubljano@gmail.com, kjer navedite naziv organizacije, vodjo programa z nazivom izobrazbe ali usposobljenosti (profesor športne vzgoje oziroma usposobljenost za vodenje rekreativnih programov vadb, pridobljena preko nacionalnih panožnih zvez, Fakultete za šport, Olimpijskega komiteja Slovenije ali Športne unije Slovenije), vsaj dve lokaciji. Prijavo pričakujemo do 6. marca, do 9. ure.
Natančne pogoje sodelovanja bomo razložili na sestanku, ki bo v ponedeljek, 13. marca, ob 12. uri, potekal na galeriji Športnega centra Triglav, Vodovodna cesta 25.
Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.
avtor: Katarina, Žiga

KOMENTARJI

uporabniško ime
geslo
zapomni si
nov uporabnik

Komentarji obiskovalcev